طراحی بسته بندی صنایع دستی

طراحی بسته ‌بندی صنایع‌ دستی (Handicraft packaging design) یکی از انواع طراحی بسته‌ بندی محصولات است که به دلیل ارزشمند بودن آن، به‌تازگی بیشتر از گذشته موردتوجه قرار گرفته است. صنایع ‌دستی هر منطقه از مهم‌ترین سرمایه‌های آن بوده که بازتابی از هنر و فرهنگ و آداب‌ورسوم آن است. دیزاین بسته ‌بندی محصولات هنری یک راه خوب برای افزایش ارزش آنها است که با استفاده از آن می‌توان فروش را با بها تمام شده بالاتری انجام داد و درعین‌حال نسبت به حفظ کیفیت و سلامت آن اطمینان حاصل نمود.

 

نمونه بسته بندی صنایع دستی

نمونه جعبه بسته بندی محصول صنایع دسته ببینید.

انواع مدل‌های بسته بندی صنایع دستی

چرا بسته بندی صنایع دستی با این پک؟

 

قوانین و استاندارد بسته بندی کالاهای دست ساز

 

ویژگی‌های یک بسته بندی مناسب صنایع دستی

boxdesigning

علائم بسته بندی صنایع دستی

 

سفارش طراحی جعبه برای صنایع دستی

 

جنس مناسب بسته بندی کالاهای صنایع دستی

 

قیمت بسته بندی صنایع دستی

هزینه طراحی بسته ‌بندی صنایع دستی به طور معمول بین ۳۰۰۰۰۰۰ تومان تا ۵۰۰۰۰۰۰ تومان است که به عوامل گوناگونی از جمله شرکت طراحی کننده، سابقه کار و تجربه طراح، پیچیدگی یا سادگی طرح و… بستگی دارد و مبلغ نهایی پس از بررسی این موارد تعیین می‌شود.

سوالات متداول در رابطه با طراحی باکس 

مدت زمان طراحی بسته بندی صنایع دستی؟

0

0

0

 

در اغلب اوقات خرید صنایع‌ دستی به‌عنوان هدیه انجام می‌شود و در این شرایط داشتن پکیجینگ دیزاین زیبا یک امتیاز مثبت محسوب می‌شود. مهم است بدانید بسته ‌بندی اولین نکته‌ای است که موردتوجه خریداران قرار می‌گیرد. هرچقدر هم که محصول شما باکیفیت باشد، اگر در یک پکیج بی‌کیفیت و طراحی نادرست قرار گیرد، موردتوجه مشتریان قرار نخواهد گرفت.

بسته‌بندی صنایع‌دستی باید ویژگی‌های مشخصی داشته باشد و استانداردهایی در طراحی آن رعایت شود که از جمله آنها می‌توان به استقامت بالا و توانایی حفاظت از محصول در برابر ضربات احتمالی، حفظ سلامت و محافظت در برابر میکروارگانیسم‌های محیطی که توانایی واکنش دادن با محصول را دارند، داشتن الگو ساخت کاربردی و سهولت در باز و بسته کردن، خلاقانه بودن و عدم تشابه با نمونه‌های موجود در بازار و…اشاره داشت.

باتوجه‌به پیشرفت صنعت بسته ‌بندی و افزایش تقاضا، امروزه انواع گوناگونی از جنس‌های مناسب پکیجینگ وجود دارد که در پکیجینگ دیزاین صنایع‌ دستی نیز مورداستفاده قرار می‌گیرند. از جمله انواع متداول جنس‌های بسته ‌بندی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • جعبه‌های ترمه
  • جعبه‌های هارد باکس
  • بسته‌بندی چوب و چرم
  • جعبه‌های پلکسی
  • جعبه‌های مقوایی

از جمله وظایف بسته‌بندی صنایع‌دستی می‌توانیم به انتقال اطلاعات، کمک به شناخته شدن هنر و برند شما، سهولت در جابهجایی و… اشاره کنیم. در کنار این موارد، پکیج محصول یک راه خوب برای برقراری ارتباط با خریداران تازه و ناشناسی است که در فروشگاه‌های صنایع‌دستی توجهشان به هنر شما جلب می‌شود.

 

مدت‌زمان موردنیاز جهت دیزاین بسته ‌بندی صنایع ‌دستی به طور معمول بین ۵ تا ۱۵ روز کاری است. باید توجه داشته باشید که هر پروژه ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود را دارد و باتوجه‌به آنها ممکن است مدت‌زمان کمتر یا بیشتری جهت ایده‌پردازی و طراحی و درنهایت ساخت بسته ‌بندی نیاز باشد.

 

چرا به طراحی بسته‌ بندی صنایع ‌دستی نیاز داریم

باتوجه‌به پیشرفت صنعت و افزایش تعداد تولیدکنندگان، رقابت فروش برای هر محصولی بیشتر از گذشته شده است و در این میان، داشتن بسته‌ بندی گیرا از اهمیت بالایی برخوردار است. بسته ‌بندی یک راه مهم و مناسب برای جلوگیری از بروز آسیب برای صنایع ‌دستی و همچنین تبلیغ غیرمستقیم محصول است.

به‌کاربردن بسته ‌بندی با دیزاین حرفه‌ای برای صنایع‌ دستی تا حد بسیار زیادی بر ارزش آن می‌افزاید و شما به‌عنوان تولیدکننده می‌توانید کالا خود را با بها بیشتری به فروش برسانید. از طرفی داشتن بسته ‌بندی مناسب این امکان را به شما می‌دهد تا به‌راحتی و با اطمینان خاطر محصول خود را به دیگر کشورها و سرتاسر جهان، بدون نگرانی آسیب‌دیدن آن توسط ضربات احتمالی و عوامل محیطی، ارسال کنید.

بسته‌ بندی صنایع دستی همچنین یکی از بخش‌های تأثیرگذار در زمینه تجاری‌سازی و برندینگ است که هنرمندان باید به آن بپردازند تا مشتریان ارتباط بهتری با هنر آنان در قالب محصولات تولید شده برقرار کنند. مهم است بدانید هر بخشی از بسته ‌بندی شامل فونت، نوشته‌ها، رنگ‌های به‌کاررفته، لوگو، طراحی و… در ذهن خریداران ثبت می‌شود و شما و محصولتان را با آن به یاد خواهند آورد.

تأثیر بسته ‌بندی بر روی فروش صنایع‌ دستی

صنایع‌دستی مجموعه‌ای از محصولات تولید شده به دست هنرمندان و تولیدگران پرتلاش و خوش‌ذوق است که به همین دلیل از ارزش بالایی برخوردار است و باید در انتخاب و طراحی بسته‌ بندی مناسب آن دانست که با دیگر محصولات صنعتی و ماشینی که در تیراژ بالا تولید می‌شوند، تفاوت‌هایی دارد.

انتخاب پکیجینگ دیزاین متناسب باهویت محصولی که حاصل تلاش و هنر دست شما است می‌تواند یک راه خوب برای جلب‌توجه خریداران و متمرکز نمودن حواس آنان به ویژگی‌های محصول شما باشد. یک کالا خوب برای ارائه و عرضه درست نیاز به پکیجی دارد که بازتاب ماهیت آن باشد و مشتریان با نگاه‌کردن به آن تا حدی به چیستی محتویات داخل پی ببرند.

اغلب خرید صنایع‌ دستی به‌عنوان سوغات و به‌عنوان هدیه انجام می‌شود و به همین دلیل اهمیت طراحی بسته ‌بندی صنایع دستی درست و چشمگیر با طرح‌های بهره گرفته از المان‌های مرتبط و معرف محل تولید، در این بخش مهم‌تر و پررنگ‌تر از دیگر محصولات مانند طراحی بسته‌ بندی مواد غذایی است.

تأثیر دیزاین بسته ‌بندی صنایع ‌دستی در فروش به حدی است که کارشناسان گروه طراحی این پک به شما توصیه می‌کنند طراحی پکیج محصول را از ابتدا در برنامه تولید قرار دهید تا بسته و کالا هنری شما باهم در یک راستا بوده در نهایت یک محصول یکپارچه داشته باشید که نگاه‌ها را به سمت خود برمی‌گرداند.

پکیجینگ محصولات صنایع‌دستی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ابزارهای کمکی پیش و پس از فروش آن به‌حساب میاید که به همین دلیل در سال‌های اخیر بیشتر از گذشته موردتوجه هنرمندان و تولیدکنندگان در رشته‌های مختلف قرار گرفته است.

صنایع‌ دستی رشته‌های گوناگونی را در بر می‌گیرد که طبق آخرین آمار شامل ۲۰۰ زیرشاخه مستقل است و هرکدام ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود را داشته و طراحی بسته‌بندی باید باتوجه‌به آنها صورت گیرد تا بهترین اثرگذاری را در هنگام فروش داشته باشد.

انتخاب پک پنجره‌دار برای محصولات هنری صنایع‌دستی

درنظرگرفتن یک پنجره برای بسته ‌بندی محصولات صنایع‌دستی می‌تواند یک انتخاب هوشمندانه برای ارائه هرچه بهتر محصول شما باشد. با ایجاد یک پنجره بر روی قسمت اصلی بدنه، می‌توانید بخشی از هنر خود را به انتخاب خود در معرض دید عموم قرار دهید تا رابطه بهتری با محصول برقرار کنند.

ایجاد پنجره در پک محصول مزایا و معایب مختلفی دارد. از مهم‌ترین مزایا آن می‌توان به این نکته اشاره داشت که امکان دیدن هنر تولیدکننده به طور مستقیم به وجود میاید که می‌تواند اثر بسیار مثبتی بر خریدار داشته باشد. همچنین با داشتن پنجره می‌توان از بسته‌ بندی به‌عنوان استند محصول نیز استفاده کرد چرا که به‌خوبی امکان دیده‌شدن داشته و هر دو هدف را تحقق می‌بخشد.

از جمله معایب بسته ‌بندی پنجره‌دار برای محصولات صنایع ‌دستی می‌توانیم به این مورد اشاره داشته باشیم که ممکن است از بخشی از اثر هنری شما به دلیل در معرض دید عموم بودن کپی‌برداری شود. همچنین یکی دیگر از معایب بسته‌بندی پنجره‌دار نیز این است که درصورتی‌که مشتریان برای هدیه آن را خریداری کنند، باید دوباره کادوپیچ شود؛ چرا که بخش اصلی محصول به‌راحتی در معرض دید قرار دارد.

مواردی که باید در طراحی بسته‌بندی صنایع‌دستی در نظر بگیریم

صنایع‌ دستی گروهی از محصولات را در برمی‌گیرد که از ارزش بالایی به دلیل نیاز داشتن به مهارت، هنر و دقت نظر بالا در هنگام تولید، برخوردار است و ازاین‌رو در طراحی بسته ‌بندی برای آن‌ها باید به موارد زیر توجه کافی داشت تا در نهایت بهترین پکیجینگ را داشته باشیم:

وزن محصول

وزن محصول یکی از تعیین‌کننده‌ترین موارد در انتخاب جنس بسته ‌بندی و الگو ساخت آن است. پکی که برای صنایع‌ دستی انتخاب می‌شود باید با وزن آن تناسب داشته و توان نگه‌داشتن آن را داشته باشد. به طور مثال برای محصولات بافتنی که جزو صنایع‌دستی شمال ایران محسوب می‌شود می‌توان از بسته‌ بندی ‌های سلولزی یا جعبه‌های سبک مقوایی استفاده نمود و این در حالی است که داشتن جعبه‌هایی از جنس چوب مقاوم برای آینه‌های تزئین شده با فیروزه که وزن بالایی دارند مطلوب است.

ماهیت کالا

در انتخاب پکیجینگ خوب است ماهیت محصول را در نظر بگیرید. برای این کار در ابتدا به‌خوبی آن را از نظر شکل، جنس، هدف تولید و… مورد بررسی قرار دهید و پس از آن با مشورت طراحان می‌توانید بهترین انتخاب را داشته باشید. بسته ‌بندی که باتوجه‌به ماهیت محصول طراحی می‌شود تأثیرگذاری بهتری داشته و در ارائه و فروش محصول موفق‌تر است.

اگر نیاز به کمک در بررسی محصول صنایع‌دستی خود دارید می‌توانید با مشاوران برجسته و باتجربه این پک در ارتباط باشید.

تیراژ تولید و بودجه

تیراژ تولید نیز یکی دیگر از مواردی است که باید به آن توجه کافی را داشته باشید. تیراژ تولید رابطه تنگاتنگی با هزینه بسته‌بندی صنایع‌دستی، سادگی یا پیچیدگی آن، اندازه، جنس و… دارد. مهم است بدانید چه تعداد از بسته‌بندی قرار است تولید کنید و بودجه اختصاص‌یافته برای طراحی و تولید پکیجینگ را در نظر بگیرید.

ضربه‌گیرها

صنایع ‌دستی از محصولات بسیار باارزشی هستند که نیاز به محافظت بالا توسط بسته‌ بندی در حین جابه‌جایی، انتقال از محل تولید تا فروش و… دارند و ازاین‌رو باید در پکیج محصول محلی برای ضربه‌گیرها در نظر گرفته شود. اگرچه این کار هزینه نهایی بسته ‌بندی را افزایش می‌دهد، از مهم‌ترین بخش‌های طراحی پکیج صنایع ‌دستی است که حفظ سلامت محصول را تضمین می‌کند.

جامعه هدف

در طراحی بسته برای صنایع ‌دستی خوب است در ابتدا و پس از بررسی ماهیت محصول، به جامعه هدف آن بپردازید. آشنایی با سلیقه خریداران و ارزش‌هایی جامعه هدف به شما کمک می‌کند تا بسته ‌بندی سازگارتری باسلیقه مشتریان خود طراحی کنید و راحت‌تر بتوانید جایگاه مناسبی میان محصولات مشابه پیدا کنید.

البته باید توجه داشته باشید که بسته‌ بندی معرف اولیه محصول شماست و خوب است در کنار توجه به بازار هدف، به شیوه‌ای طرح روی پک را انتخاب کنید تا افراد به‌راحتی بتوانند به چیستی و هدف هنر دست شما پی ببرند.

ویژگی‌های پکیجینگ دیزاین صنایع‌دستی

هر بسته‌ بندی ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود را دارد و هر یک از آنها در اثرگذاری آن نقش مهمی دارند. اما چالش مهم و اساسی این است که مهم‌ترین ویژگی‌های یک پکیجینگ دیزاین صنایع ‌دستی خوب چیست؟ در طراحی بسته ‌بندی صنایع ‌دستی شاخصه‌های بسیار مهمی را باید رعایت کرد تا در کنار ارائه مناسب، از آن به‌درستی محافظت شده و در بهترین حالت به دست خریداران برسد. از جمله مهم‌ترین این موارد عبارت‌اند از:

  1. استقامت بالا و توانایی حفاظت از محصول در برابر ضربات احتمالی
  2. حفظ سلامت و محافظت از محصول در برابر میکروارگانیسم‌های محیطی که امکان واکنش دارند
  3. توانایی تحمل تغییرات دمایی
  4. الگو ساخت کاربردی و سهولت در باز و بسته کردن
  5. هم راستا بودن با اصول بازاریابی
  6. خلاقانه بودن و عدم تشابه با نمونه‌های موجود در بازار
  7. صرفه اقتصادی
  8. طراحی نفیس و شیک
  9. عدم انتقال رطوبت محیط
  10. زیست‌تجزیه‌پذیری و هم‌راستا بودن با اصول زمین سبز
  11. ارائه توضیحات درباره چیستی محصول
  12. طراحی خلاقانه و الگو کاربردی
  13. چاپ باکیفیت
  14. ارائه اطلاعات ضروری نظیر محل تولید و نام برند
  15. استفاده از فونت خوانا و واضح

اهمیت زیبایی در پکیج صنایع ‌دستی

رعایت اصول زیبایی ‌شناسی بسته ‌بندی محصول یکی از مهم‌ترین و حائز اهمیت‌ ترین نکات در طراحی پکیج صنایع ‌دستی است که باید همواره موردتوجه قرار گیرد. بسته‌ بندی خوش‌ساخت و زیبا با طرح و نقش گیرا و جذاب می‌تواند به‌تنهایی یک راه خوب برای تبلیغ غیرمستقیم محصول شما باشد.

داشتن طرح مناسب و ایجاد زیبایی بصری در کنار کیفیت بالا محصول می‌تواند یک ترکیب مناسب را بسازد که منجر به فروش بیشتر خواهد شد. پس از سال‌ها تجربه، حالا می‌توانیم با اطمینان بگوییم داشتن طرح بسته ‌بندی جذاب به‌مراتب بیشتر می‌تواند منجر به ایجاد رابطه بین محصول و خریدار شود تا توضیحات طولانی نوشته شده بر روی جلد پکیجینگ محصول؛ در نتیجه مهم است در طراحی بسته‌ بندی تا حد ممکن از اصول زیباسازی بهره بگیرید.

طراحی بسته ‌بندی صنایع ‌دستی با چه جنس‌هایی انجام می‌شود

امروزه جنس‌های گوناگونی از مواد جهت بسته ‌بندی ارائه می‌شود که هرکدام ویژگی‌های منحصربه‌فردی داشته و برای محصولات مختلفی مناسب‌اند. از جمله جنس‌های گوناگون بسته‌ بندی می‌توانیم به پکیجینگ چوب و چرم، جعبه‌های ترمه، باکس‌های مقوایی و… اشاره کرد که در ادامه هرکدام را به‌صورت مجزا بررسی خواهیم کرد.

بسته‌ بندی چوب و چرم

پکیج‌هایی از جنس چوب و چرم می‌توانند یک انتخاب خوب برای بسته ‌بندی صنایع ‌دستی به شیوه‌ای نفیس و ارزشمند باشند که بهترین گزینه برای هدیه دادن نیز محسوب می‌شوند. چوب و چرم دو جنس بسیار با استقامت و البته گران‌قیمت هستند که استفاده از آنها برای بسته‌ بندی صنایع ‌دستی باارزش بالا مطلوب است. بر روی پکیجینگ چوب و چرم می‌توانید لوگو و نام برند خود را به‌آسانی حک کنید.

جعبه ترمه

بسته ‌بندی ترمه یکی دیگر از انواع پکیجینگ است که بسیار نفیس و گران‌قیمت بوده و به‌تنهایی یادآور اصالت هنر ایرانی و ارزش آن است. از جعبه‌های ترمه نیز برای بسته ‌بندی محصولات ارزشمند با درج لوگو و نام تولیدکننده اثر بر روی آن استفاده می‌شود.

جعبه‌های هارد باکس

استفاده از جعبه‌های هارد باکس یکی از متداول‌ترین انواع بسته ‌بندی برای صنایع‌دستی و دیگر محصولات همانند محصولات تبلیغاتی و… است که تولید آنها با روکش‌های متفاوتی امکان‌پذیر است. از جمله روکش‌هایی که برای جعبه‌های هارد باکس می‌توان در نظر گرفت عبارت‌اند از:

  • کاغذ کرافت
  • کاغذ سفید
  • کاغذ رنگی
  • ترمه

این نوع بسته‌ بندی همان‌طور که از نام آن نیز مشخص است، دارای استقامت بالاتری به نسبت دیگر انواع باکس است و به همین دلیل از محبوبیت بالایی میان تولیدکنندگان صنایع ‌دستی برخوردار است. همچنین جعبه‌های هارد باکس دارای تنوع زیادی در طرح و رنگ و الگو ساخت هستند که حق انتخاب بالایی به مشتریان می‌دهد.

شما به‌راحتی می‌توانید با انتخاب جعبه هارد باکس به‌عنوان بسته ‌بندی محصول خود، لوگو و نشان مخصوص برند خود را به همراه مشخصات کالا بر روی آن درج یا حکاکی نمایید.

جعبه‌های مقوایی

باکس‌های مقوایی یک انتخاب مناسب و ارزان‌قیمت برای بسته‌ بندی صنایع‌ دستی سبک‌وزن و غیر نفیس هستند که به‌راحتی در دسترس همگان قرار دارند. این نوع از پکیجینگ قابلیت چاپ‌پذیری خوبی دارد که این امکان را به تولیدکننده می‌دهد تا اطلاعات محصول خود را به همراه توضیحاتی درباره هنر به‌کاررفته آن به‌راحتی بر روی آن درج کند.

جعبه پلکسی

جعبه‌های پلکسی نوعی خاص از بسته‌ بندی شفاف است که برای محصولاتی که قصد داریم در معرض دید باشند مورداستفاده قرار می‌گیرند. به طور معمول جعبه‌های پلکسی به همراه یک ‌پایه هستند که اطلاعات محصول و نام تولیدکننده و لوگو بر روی آن درج می‌شود.

طراحی بسته ‌بندی صنایع ‌دستی صادراتی

با پیشرفت تولید صنایع ‌دستی، رفته‌رفته زیرساخت‌ها برای صادرات محصولات به دیگر نقاط جهان فراهم شده است. در صادرات یکی از مهم‌ترین فاکتورهای هر محصول بسته‌بندی آن است. پکیجینگ مناسب صادرات باید دارای ویژگی‌های مشخصی باشند که از مهم‌ترین آنها استحکام بالا است. در حمل‌ونقل محصولات (به‌خصوص صنایع ‌دستی که حاصل صرف زمان و زحمات هنرمندان است) از محلی به محل دیگر احتمال ضربه خوردن و ازبین‌رفتن کالا بسیار زیاد است؛ ازاین‌رو مهم است در مرحله اول از استحکام بسته ‌بندی برای محصول موردنظر اطمینان حاصل کنید.

زمانی که محصولی را به‌عنوان کالا صادراتی در نظر می‌گیرید باید توجه داشته باشید که پکیجینگ آن به شیوه‌ای باشد که به‌خوبی معرف هنر منطقه‌ای باشد که اصالت آن به آنجا بازمی‌گردد. خوب است از المان‌های مرتبط و پالت رنگی متناسب با آن در طرح روی پک استفاده شود تا رابطه خوبی بین خریدار و محصول برقرار شود.

بهتر است بر روی بسته ‌بندی صنایع‌ دستی، توضیحات خلاصه‌ای از اصالت هنر به‌کاررفته و هدف آن را بنویسید تا خریدارانی که آشنایی با آن ندارند بتوانند به‌خوبی متوجه چیستی محصول شما بشوند و همچنین بافرهنگ محلی که از آنجا نشئت می‌گیرد آشنا شوند.

باید بدانید که محصولات صادراتی در سطح جهان برای فروش رقابت کرده و در کنار صنایع ‌دستی مشابه خود قرار می‌گیرند و برای موفق شدن در میدان رقابت‌های فروش نیاز به بسته ‌بندی هوشمندانه و حرفه‌ای دارند که ازهرجهت برتر از نمونه‌های موجود در بازار باشند.

چرا علی‌رغم اهمیت بسته‌ بندی صنایع ‌دستی، اکثر محصولات این حوزه بدون پکیجینگ حرفه‌ای هستند

همان‌طور که پیش‌تر نیز توضیح دادیم، بسته ‌بندی مناسب مزایا قابل‌توجهی در جهت فروش بهتر و بیشتر صنایع ‌دستی دارد و در سال‌های اخیر بیشتر از قبل موردتوجه قرار گرفته است؛ اما هنوز بخش قابل‌توجهی از محصولات این رشته‌های هنری به‌صورت کاملاً سنتی و بدون بسته ‌بندی مناسب به فروش رسیده و ازاین‌رو بسیاری از اوقات باارزشی کمتر از ارزش واقعی آن (به دلیل عرضه و ارائه نادرست محصول به خریداران) واگذار می‌شود.

در ادامه برخی از دلایل مهم چرایی عدم داشتن طراحی بسته‌ بندی حرفه‌ای برای صنایع ‌دستی را بیان خواهیم کرد:

  • تفاوت اندازه و ویژگی‌های هر محصول صنایع‌ دستی و عدم وجود یک بسته‌ بندی مشخص واحد
  • وجود تفکر عرضه سنتی برای محصولات سنتی
  • عدم احساس نیاز و عدم توقع خریداران و تولیدکنندگان نسبت به بسته ‌بندی حرفه‌ای
  • رونق بازار در برخی رشته‌های هنری بدون وجود پکیجینگ دیزاین منحصربه‌فرد
  • عدم وجود قوانین و استانداردهای مشخص و تعیین شده جهت بسته ‌بندی محصولات صنایع ‌دستی برای فروش و یا صادرات به کشورهای دیگر
  • داشتن باور نادرست هزینه بر بودن بسته‌ بندی محصولات
  • عدم داشتن دیدگاه تبلیغاتی درست و آگاهی از مزیت‌های بی‌شمار پکیجینگ دیزاین درست برای محصولات هنرمندان
  • کمبود تخصص و عدم دسترسی هنرمندان محلی به طراحان و دیزاینرهای بسته ‌بندی صنایع‌دستی
  • عدم فرهنگ‌سازی درست و آگاهی‌رسانی درباره اهمیت پک مناسب
  • عدم وجود برنامه‌های حمایتی و تشویقی برای هنرمندانی که از بسته ‌بندی درست بهره می‌گیرند

قیمت بسته‌بندی چقدر است

عوامل گوناگونی در تعیین مبلغ نهایی بسته ‌بندی صنایع دستی تأثیرگذار هستند. باید توجه داشت که پروسه دیزاین پکیج نیاز به‌دقت و ظرافت زیادی داشته و مراحل مختلفی دارد که هر مرحله در نرخ نهایی بسته ‌بندی مؤثر است.  به طور متوسط می‌توان گفت قیمت طراحی بسته‌بندی بین ۳۰۰۰۰۰۰ تومان تا ۵۰۰۰۰۰۰ تومان است که باتوجه‌به جزئیات هر پروژه می‌تواند متفاوت باشد.

در کل هزینه طراحی بسته ‌بندی به فاکتورهای گوناگونی بستگی دارد که از جمله آنها می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  1. شرکت انجام‌دهنده طراحی
  2. سابقه کار و تجربه طراح
  3. پیچیدگی و ظرافت طرح
  4. ددلاین پروژه

مدت‌زمان موردنیاز برای دیزاین بسته ‌بندی صنایع دستی چقدر است

برای طراحی بسته‌بندی توسط تیم دیزاین این پک حدوداً بین ۵ تا ۱۵ روزکاری زمان نیاز است که این مدت با درنظرگرفتن پیچیدگی یا سادگی طرح موردنظر شما ممکن است کمتر یا بیشتر شود. طراحی بسته‌ بندی نیاز به ظرافت و دقت بالایی دارد در نتیجه بهتر است زمان کافی برای آماده‌شدن سفارش طراحی را در نظر بگیرید.

راه‌های ارتباطی جهت ثبت سفارش پکیجینگ

نیاز به طراحی بسته‌بندی صنایع‌دستی دارید؟ کافی است با شماره‌تلفن ۰۵۱۳۶۰۲۲۱۷۰ تماس گرفته و با مشاوران ما در ارتباط باشید. پس از راهنمایی و مطالعه مفاد قرارداد طراحی بسته‌بندی و انجام هماهنگی‌های لازم، پروسه طراحی آغاز خواهد شد. همچنین می‌توانید به‌صورت حضوری سفارش خود را ثبت کرده و یا از طریق سایت این پک اقدام کنید.

درباره شرکت طراحی این پک بیشتر بدانید

این پک مجموعه‌ای از طراحان خلاق و خوش‌ذوق است که از سال ۱۳۹۱ گرد هم آمده و افتخار همکاری با بیشتر از ۲۵۰ برند تولیدکننده را داشته‌اند. مجتبی ملاکی، سرپرست تیم طراحان این پک، تحصیلات آکادمیک خود را نیز در این رشته گذرانیده و اکنون در این زمینه فعال است.

 جهت ارتباط با تیم طراحان این پک و دریافت مشاوره طراحی بسته‌بندی می‌توانید از طریق کلیک بر روی لینک قبل اقدام نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

6 پاسخ

    1. سلام و عرض ادب، ما با همه شهرها و کشورهای دنیا همکاری داریم، تفاوتی نداره برای طراحی و ساخت بسته بندی محصولات صنایع دستی شما.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *