طراحی بسته بندی مواد غذایی

طراحی بسته بندی مواد غذایی

تاریخ به روز رسانی:آگوست 18, 2021

طراحی بسته بندی مواد غذایی (Food packaging design) با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت توسط شرکت طراحی بسته بندی اینپک.

پاکت مواد غذایی معمولا پلاستیکی، کاغذی و مقوایی، شیشه‌ای، طلقی و… است و با توجه به تنوع مواد غذایی، بهتر است بسته بندی هر محصول با دیگری متفاوت باشد تا تاثیر خود را روی نگاه مشتریان قرار دهد. طراحی جعبه و بسته‌ی مواد غذایی باید خلاقانه و دارای طیف رنگی مناسب با محصول موردنظر باشد. اگر نیاز به طراحی بسته بندی مواد غذایی دارید، طراحان حرفه‌ای این‌پک آماده خدمت رسانی به شما هستند. با ما تماس بگیرید.

چند نمونه کار طراحی بسته بندی مواد غذایی طراحی شده توسط استودیو طراحی بسته بندی اینپک را مشاهده کنید. مشاهده نمونه بسته بندی‌های طراحی شده در هر حوزه‌ای آن است که با سبک کاری به ویژه سبک کاری طراحی بسته بندی برای مواد غذایی آشنا می‌شوید.

0

0

0

0

0

0

ویدئو ببینید

بهترین بسته بندی مواد غذایی کدام نوع است؟ مجتبی ملاکی طراح بسته بندی در رابطه با انواع مواردی که باید در زمان طراحی بسته بندی یک مواد غذایی به آن توجه کنید، چه مواردی است؟ در رابطه با طراحی انواع بسته بندی مواد غذایی و ویژگی‌های هر بسته بندی مواد غذایی چه می‌دانید؟ با ما همراه باشید.

ببینید ما چگونه کار می کنیم
بهترین بسته بندی مواد غذایی
طراحی حرفه‌ای

طراحی گرافیک در بسته بندی مواد غذایی می‌تواند به عنوان یک عامل اشتها آور تأثیر زیادی روی فروش داشته باشد. دقت کرده‌اید وقتی گرسنه هستید، عطر و طعم غذاها خوشایندتر است؟ مغز انسان وقتی پیام گرسنگی دریافت می‌کند به اندام‌های حسی از جمله زبان، بینی و چشم فرمان آماده‌باش برای تأمین غذا می‌دهد. چشم قدرت نفوذ زیادی در مراحل اولیه جستجوی غذا دارد و می‌تواند یک منطقه وسیع را به سرعت بررسی کرده و حتی از فاصله دور غذا را ببیند. به این ترتیب گرافیک بسته بندی به جلب اولیه نگاه مشتری در بین تعداد زیادی از کالاهای مختلف که در صف انتخاب شدن هستند حرف اول را می‌زند. تنقلات، بستنی، خشکبار، فست فودها و نوشیدنی‌ها جزء آن دسته از مواد غذایی هستند که پس از گشودن بسته بندی قابل‌خوردن هستند. در بیش از 60 درصد موارد، خریدار در همان لحظه تصمیم به مصرف این خوراکی‌ها دارد؛ در این شرایط استفاده از گرافیک قوی در جلب توجه مشتری بسیار بسیار مؤثر است. رنگ‌های روشن و گرم مانند قرمز و نارنجی اشتها را باز می‌کند. بنابراین رنگ‌بندی خیره‌کننده اولین فاکتور مهم در طراحی گرافیکی مواد غذایی آماده مصرف است.

boxdesigning
چرا به بسته بندی‌های مواد غذایی نیاز داریم؟

طراحی بسته بندی مواد غذایی یکی از مهم‌ترین و عالی‌ترین روش‌هایی است که به واسطه استفاده از آن می‌توانید فروش و بازاریابی محصولات خود را به میزان قابل توجه‌ای افزایش دهید. 

خدمات طراحی بسته بندی برای مواد غذایی یکی از راه‌های آسان و سریع برای رسیدن به فروش چندین و چند برابری است. 

سفارش بسته بندی مواد غذایی
سفارش طراحی بسته بندی مواد غذایی

سفارش طراحی بسته بندی مواد غذایی

نیاز به سفارش طراحی بسته بندی برای مواد غذایی دارید؟ استودیو طراحی بسته بندی اینپک در خدمت شماست. هر آنچه که برای یک سفارش ساخت بسته بندی مواد غذایی داشته باشید، کافی است همین حالا با مجموعه طراحی بسته بندی اینپک تماس حاصل کنید. 

چرا به بسته بندی برای مواد غذایی نیاز داریم؟ در این پادکست دلایل ایجاد بسته بندی مواد غذایی مناسب برایتان شرح می‌دهیم. مجتبی ملاکی طراح ارشد طراحی بسته بندی در رابطه با اهمیت طراحی بسته بندی مواد غذایی موارد را بیان می‌کند.

وابسته ماده غذایی و متریالی که برای بسته بندی انتخاب کرده‌اید، طراحی بسته بندی مواد غذایی بین 5 تا 7 روز طول می‌کشد.

شرکت طراحی بسته بندی این‌پک با 10 سال سابقه کار و کادر مجرب در زمینه طراحی بسته بندی مواد غذایی، آماده ارائه خدماتی با کیفیت و رضایت‌مند به شما هموطن عزیز است.

مشاوره رایگان در زمینه تهیه غذا دریافت کنید

در رابطه با طراحی بسته بندی نیاز به مشاوره دارید؟ استودیو طراحی بسته بندی اینپک مشاوره رایگان طراحی بسته بندی برایتان فراهم کرده است. اگر نیاز به مشاوره برای ساخت بسته بندی برای محصولات مواذ غذایی خود دارید با ما تماس بگیرید. 

استودیو طراحی بسته بندی اینپک ارائه دهنده خدمات طراحی بسته بندی برای محصولات غذایی، یکی از شناخته شده‌ترین شرکت‌های طراحی بسته بندی در حوزه محصولات غذایی است. این شرکت با ارائه راهکارهای نوین و خلاقانه کیفیت و ارزشمندی را برای محصولات شما به ارمغان می‌آورد. 

نمونه کار بسته بندی مواد غذایی

توجه به طراحی بسته بندی مواد غذایی (Food packaging designer) پابه‌پای روش‌های تولید غذا در جوامع عصر حاضر مهم است. تأمین غذا همواره بزرگترین مسئله در طول تاریخ بشر بوده است. با گذشت هزاران سال از پیدایش انسان و پیشرفت چشمگیر جوامع انسانی، همچنان تأمین غذا اولویت اصلی همه کشورهای جهان است. از این رو کوشش‌های زیادی جهت افزایش سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و صنایع غذایی انجام می‌شود.

 از طرفی واردات محصولات غذایی در مناطق جغرافیایی که شرایط مساعد برای کشاورزی محیا نیست، تنها راهکار رفع این نیاز است همچنان که اولین کالاهای مورد مبادله در جوامع بدوی نیز غذا بوده است. اما آنچه امروزه تفاوت ایجاد می‌کند نحوه عرضه کالاست؛ در عصر حاضر انواع محصولات غذایی داخلی و خارجی به صورت بسته بندی شده و مدرن در بازارها عرضه می‌شود. پس بسیار مهم است که سفارش طراحی بسته بندی کالا غذایی را حرفه‌ای انجام دهید.

امروزه مواد غذایی فسادپذیر را به یاری بسته بندی می‌توان تا مدت زمان زیادی نگهداری کرد و بخش بزرگی از نیاز غذایی جوامع را برطرف نمود. صنعت بست بندی در این زمینه پیشرفت قابل توجهی داشته است به طوری که انواع بسیار زیادی از غذاها را می‌توان به صورت کنسروهای پلمپ شده تهیه کرد. طراحی بسته بندی ظروف فلزی کنسروی در شکلها و اندازه‌های متفاوت با چاپ گرافیکی جذاب، طرفداران زیادی در بین تولیدکنندگان مواد غذایی دارد. این گونه بسته بندی‌ها در حالت کلی، نرخ طراحی بسته بندی پایینی دارند و یک فرد صاحب محصول، می‌تواند با هزینه‌ای اندک برای محصول خود بسته بندی مناسب و جذابی داشته باشد. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، می‌توانید نمونه قرارداد طراحی بسته بندی دریافت کنید.

گرافیک یکی از دو بخش اصلی طراحی بسته بندی صنایع غذایی است. جذابیت ظاهری، رنگ بندی زیبا، تصاویر خوشمزه و نوشته‌های درشت از مهمترین خوصیات بسته بندی‌های موفق در نظر گرفته می‌شود. همچنین شکل هندسی بسته بندی نقش مهمی در کارآیی و جلب رضایت مصرف کننده دارد. به علاوه انتخاب جنس مناسب که از نظر بهداشتی و حفظ سلامت ماده غذایی مطمئن باشد، بر عهده طراح بسته بندی است. برای دریافت مشاوره بسته بندی با ما تماس بگیرید. 

طراحی بسته بندی مواد غذایی
طراحی بسته بندی مواد غذایی

عوامل مؤثر بر طراحی بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی مواد غذایی از نظر بهداشتی بالاترین اهمیت را دارد. یک طراح کار بلد باید نسبت به نکات بهداشتی اطلاعات کامل داشته و در طراحی بسته بندی مواد غذایی، جنبه سلامتی در اولویت قرار دهد. مواد غذایی از این نظر به دو دسته فسادپذیر و غیر فسادپذیر تقسیم می‌شود. نوع بسته بندی و موادی که برای تهیه آن استفاده می‌شود در این دو گروه متفاوت است. برای مثال از قوطی‌های آلومینیومی برای کنسرو کردن غذاهای تر و فسادپذیر مانند انواع خوراک استفاده می‌شود تا از نفوذ آلودگی‌ها به داخل و نشت مواد غذایی به خارج ممانعت شود.

مواد غذایی همچنین از نظر ماهیت مصرفی به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند؛ مواد اولیه که نیاز به پختن، ترکیب شدن یا فرآوری دارند و خوراکی‌های آماده خوردن! ظاهر و نوع بسته بندی در این دو گروه تفاوت‌های اساسی دارد. برای مثال طراحی بسته بندی مرغ خام می‌تواند به صورت کاور پلاستیکی انجام شود اما مرغ سوخاری می‌بایست درون فویل آلومینومی قرار بگیرد که قابلیت گرم شدن داشته باشد. بنابراین اصول طراحی بسته بندی مواد غذایی می‌بایست متناسب با هر دسته رعایت شود.

قیمت طراحی بسته بندی مواد غذایی از جمله عواملی است که همواره توسط تولیدکنندگان مورد توجه بوده و حتی مبنای تصمیم گیری آنها برای سفارش طراحی قرار می گیرد. اما از آنجا که طرح بسته بندی نقش انکارناپذیری در جلب رضایت مصرف کننده و افزایش فروش دارد، تجربه و تخصص طراحان اهمیت بیشتری نسبت به قیمت پیدا می‌کند. گروه‌های حرفه‌ای طراحی بسته بندی دارای دانش کاربردی در حوزه بازاریابی و تبلیغات هستند. آنها از مهارت‌های هنری خود برای ارائه طرح‌های تاثیرگذار و کارآمد در راستای برندینگ استفاده می‌کنند. در واقع ارزش یک طرح خوب بسته بندی همواره بیشتر از هزینه صرف‌شده جهت سفارش طراحی است، چرا که سرمایه گذاری در بخش Food packaging designer موقعیت محصولات را در بازار رقابتی بهبود می‌بخشد.

روش‌های بسته بندی مدرن مواد غذایی

امروزه رشد فنّاوری به پیشرفت صنایع غذایی کمک زیادی کرده و نیاز به طرح‌های نوین بسته بندی بیشتر احساس می‌شود. می‌توان گفت طراحی بسته بندی به یکی از بخش‌های جدایی‌ناپذیر تجارت غذا تبدیل شده است. با توجه به توسعه تولیدات غذایی، مصرف خوراکی‌های بسته بندی شده افزایش یافته و به دنبال آن حجم زباله‌های تولیدی بیشتر شده است. بنابراین در دنیای مدرن استفاده از مواد قابل بازیافت جهت بسته بندی یک ضرورت زیست‌محیطی است. خوشبختانه طراحان بسته بندی مواد غذایی این نکته را مد نظر داشته و سه گروه بزرگ از بسته بندی‌های امروزی این ویژگی را دارند:

کنسرو کردن یک روش رایج در صنایع بسته بندی غذا است که با توسعه جوامع هر روز کاربردهای بیشتری پیدا می‌کند. شاید در دهه‌های پیشین فقط تن ماهی، خوراک لوبیا و رب را درون بسته‌های کنسروی می‌دیدیم اما با گذشت زمان انواع مواد غذایی به این گروه پیوسته است مثلاً خورشت‌های مختلف که مخصوص افراد پرمشغله تهیه شده و فقط نیاز به گرم شدن دارد.

ظروف پلیمری و بطری‌ها گزینه خوبی جهت طراحی بسته بندی لبنیات، نوشیدنی‌ها و مواد اولیه غذایی می‌باشند. شکل‌پذیری خوبی دارند و به راحتی به هر شکلی که طراح بخواهد قابل اجراست. این روش بسته بندی با توسعه صنایع پتروشیمی رایج شد.

جعبه‌های مقوایی سهم زیادی در بسته بندی انواع محصولات از جمله مواد غذایی دارد. مقوا از مزیت‌های زیادی در انواع طراحی بسته بندی برخوردار است برای مثال طرح‌های گرافیکی روی آن به زیبایی چاپ می‌شود؛ جعبه‌های مقوایی به راحتی در ابعاد مختلف قابل اجرا است و در مواردی که نمی‌توان از مقوا در ارتباط مستقیم با برخی مواد غذایی مانند شکلات و بستنی استفاده کرد، در طراحی پکیج بیرونی کاربرد دارد. طراحی جعبه در بسته بندی مواد غذایی یک روش قدیمی است که نه تنها جذابیت خود را از دست نداده بلکه امروزه خلاقیت در طراحی شکل هندسی و استفاده از طرح‌های گرافیکی جذاب به مدرنیزه شدن آن کمک کرده است.

4.8/5 - (13 امتیاز)

5 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *