طراحی بسته بندی مواد غذایی

طراحی بسته بندی مواد غذایی

طراحی بسته بندی مواد غذایی (Food packaging design)، طراحی پوسته‌ای برای مواد غذایی با استانداردهای حرفه‌ای است که محصول شما را در میان محصولات رقیب‌هایتان برجسته می‌کند.

چاپ پاکت مواد غذایی معمولا پلاستیکی، کاغذی و مقوایی، شیشه‌ای، طلقی و… است و با توجه به تنوع مواد غذایی، بهتر است پکیجینگ هر محصول متناسب با نوع آن باشد تا تاثیر خوبی بر مشتریان داشته باشد.

شرکت طراحی بسته بندی، علاوه بر طراحی بسته بندی زیبا و جذاب، بسته بندی‌ای کارآمد و موثر را برای شما می‌سازد تا محصول در آن به خوبی محافظت شده و حمل و نقل آن به راحت‌ترین صورت ممکن باشد.

طراحی جعبه و بسته‌ی مواد غذایی باید خلاقانه و دارای طیف رنگی مناسب با محصول مورد نظر باشد. اگر نیاز به شرکت طراحی بسته بندی مطابق قوانین بسته بندی و علائم مربوط دارید، طراحان حرفه‌ای این‌پک آماده خدمت رسانی به شما هستند. 

نمونه بسته بندی مواد غذایی

چند نمونه کار دیزاین بسته بندی مواد غذایی طراحی شده توسط استودیو طراحی بسته بندی اینپک

قیمت بسته بندی مواد غذایی

قیمت بسته بندی مواد غذایی بین8.000.000 الی 10.000.000 تومان است.

 نرخ طراحی بسته بندی مواد غذایی بر اساس موارد زیر تعیین می شوند:

  • مهارت طراح
  • تعداد اتود
  • نوع طراحی
  • تعداد المان های به کار رفته در طراحی
  • اندازه بسته و ظرفیت وزنی آن
  • متریال  

 

 

 

بهترین بسته بندی مواد غذایی

علائم بسته بندی مواد غذایی

علامت های به کار رفته در بسته بندی مواد غذایی هر کدام معنای خاصی دارد که برای راهنمایی کاربر درج می شوند.

مهمترین علامت های موجود این موارد هستند:

  • لوگو و نام تجاری 
  • تصویر محصول
  • مواد سازنده
  • تاریخ تولید و مدت انقضا
  • ارزش غذایی
  • نماد های بازیافت

علائم بسته بندی به طور خلاصه بیان گر مشخصات محصول هستند.

boxdesigning

چرا به بسته بندی‌های مواد غذایی نیاز داریم؟

طراحی بسته بندی مواد خوراکی یکی از مهم‌ترین و عالی‌ترین روش‌هایی است که به واسطه استفاده از آن می‌توانید فروش و بازاریابی محصولات خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهید.

این یکی از راه‌های آسان و سریع برای رسیدن به فروش چندین و چند برابری است. 

سفارش بسته بندی مواد غذایی
سفارش طراحی بسته بندی مواد غذایی

قوانین بسته بندی مواد غذایی

قوانین بسته بندی مواد غذایی به دلیل امکان فساد سخت گیرانه است و باید الزامات بهداشتی لازم رعایت شده باشد.

  • مقاومت در برابر شرایط محیطی مانند گرد و خاک، رطوبت، ضربه و …
  • بسته بندی قابل بازیافت باشد
  • منحصر بفرد و جذاب باشد
  • کاربری آسان 
  • از نفوذ هوا به داخل کاملا جلوگیری کند

سوالات متداول درباره پکیجینگ غذا

وابسته ماده غذایی و متریالی که برای بسته بندی انتخاب کرده‌اید، طراحی بسته بندی مواد غذایی بین 5 تا 7 روز طول می‌کشد.

شرکت طراحی بسته بندی این‌پک با 10 سال سابقه کار و کادر مجرب در زمینه طراحی بسته بندی مواد غذایی، آماده ارائه خدماتی با کیفیت و رضایت‌مند به شما هموطن عزیز است.

مشاوره رایگان در زمینه تهیه غذا دریافت کنید

چاپ بسته بندی مواد غذایی

چاپ دیزاین پکیج پسته توسط دو دستگاه چاپ انجام می شود.

  • دستگاه چاپ هلیوگراور
  • چاپ فلکسو ( استک و سیلندر مرکز )

پکیجینگ مواد خوراکی احتیاج به تحقیقات گسترده بازار و تحلیل عملکرد رقبا و سلیقه مشتریان دارد. همچنین باید فرایند و تعداد چاپ به گونه ای باشد که در نهایت میزان فروش دلخواه شما ایجاد شود و از آن طریق هزینه های چاپ پکیجینگ کاملا جبران شود. 

انجام این مراحل احتیاج دارد به شرکت های متخصص حوزه بسته بندی مانند اینپک مراجعه کنید.

مشاوره طراحی بسته بندی مواد خوراکی

شرکت اینپک پیشگام در صنعت چاپ پکیج های محصولات مختلف آماده است به تمام سوالات شما در این حوزه پاسخگو باشد.

نمونه کار بسته بندی مواد غذایی

توجه به طراحی بسته بندی مواد غذایی (Food packaging designer) پابه‌پای روش‌های تولید غذا در جوامع عصر حاضر مهم است. تأمین غذا اولویت اصلی همه کشورهای جهان اس

پکیجینگ چیست؟ امروزه مواد غذایی فسادپذیر را به یاری بسته بندی می‌توان تا مدت زمان زیادی نگهداری کرد و بخش بزرگی از نیاز غذایی جوامع را برطرف نمود. 

طراحی بسته بندی مواد غذایی
طراحی بسته بندی مواد غذایی

عوامل مؤثر بر طراحی بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی مواد غذایی از نظر بهداشتی بالاترین اهمیت را دارد. یک طراح کار بلد باید نسبت به نکات بهداشتی اطلاعات کامل داشته و در طراحی بسته بندی مواد غذایی، جنبه سلامتی در اولویت قرار دهد. مواد غذایی از این نظر به دو دسته فسادپذیر و غیر فسادپذیر تقسیم می‌شود. نوع بسته بندی و موادی که برای تهیه آن استفاده می‌شود در این دو گروه متفاوت است. برای مثال از قوطی‌های آلومینیومی برای کنسرو کردن غذاهای تر و فسادپذیر مانند انواع خوراک استفاده می‌شود تا از نفوذ آلودگی‌ها به داخل و نشت مواد غذایی به خارج ممانعت شود.

مواد غذایی همچنین از نظر ماهیت مصرفی به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند؛ مواد اولیه که نیاز به پختن، ترکیب شدن یا فرآوری دارند و خوراکی‌های آماده خوردن! ظاهر و نوع بسته بندی در این دو گروه تفاوت‌های اساسی دارد. برای مثال طراحی بسته بندی مرغ خام می‌تواند به صورت کاور پلاستیکی انجام شود اما مرغ سوخاری می‌بایست درون فویل آلومینومی قرار بگیرد که قابلیت گرم شدن داشته باشد. بنابراین اصول طراحی بسته بندی مواد غذایی می‌بایست متناسب با هر دسته رعایت شود.

روش‌های بسته بندی مدرن مواد غذایی

امروزه رشد فنّاوری به پیشرفت صنایع غذایی کمک زیادی کرده و نیاز به طرح‌های نوین بسته بندی بیشتر احساس می‌شود. می‌توان گفت طراحی بسته بندی به یکی از بخش‌های جدایی‌ناپذیر تجارت غذا تبدیل شده است. با توجه به توسعه تولیدات غذایی، مصرف خوراکی‌های بسته بندی شده افزایش یافته است. خوشبختانه طراحان بسته بندی مواد غذایی این نکته را مد نظر داشته و سه گروه بزرگ از بسته بندی‌های امروزی این ویژگی را دارند:

کنسرو کردن یک روش رایج در صنایع بسته بندی غذا است که با توسعه جوامع هر روز کاربردهای بیشتری پیدا می‌کند. شاید در دهه‌های پیشین فقط تن ماهی، خوراک لوبیا و رب را درون بسته‌های کنسروی می‌دیدیم اما با گذشت زمان انواع مواد غذایی به این گروه پیوسته است مثلاً خورشت‌های مختلف که مخصوص افراد پرمشغله تهیه شده و فقط نیاز به گرم شدن دارد.

ظروف پلیمری و بطری‌ها گزینه خوبی جهت طراحی بسته بندی لبنیات، نوشیدنی‌ها و مواد اولیه غذایی می‌باشند. شکل‌پذیری خوبی دارند و به راحتی به هر شکلی که طراح بخواهد قابل اجراست. این روش بسته بندی با توسعه صنایع پتروشیمی رایج شد.

جعبه‌های مقوایی سهم زیادی در بسته بندی انواع محصولات از جمله مواد غذایی دارد. مقوا از مزیت‌های زیادی در انواع طراحی بسته بندی برخوردار است برای مثال طرح‌های گرافیکی روی آن به زیبایی چاپ می‌شود؛ جعبه‌های مقوایی به راحتی در ابعاد مختلف قابل اجرا است و در مواردی که نمی‌توان از مقوا در ارتباط مستقیم با برخی مواد غذایی مانند شکلات و بستنی استفاده کرد، در طراحی پکیج بیرونی کاربرد دارد. طراحی جعبه در بسته بندی مواد غذایی یک روش قدیمی است که نه تنها جذابیت خود را از دست نداده بلکه امروزه خلاقیت در طراحی شکل هندسی و استفاده از طرح‌های گرافیکی جذاب به مدرنیزه شدن آن کمک کرده است، به عنوان مثال ایده طراحی بسته بندی کلوچه بسیار جذاب و مدرن است.

 

 

 

 

 

 

4.8/5 - (13 امتیاز)

5 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *